Szolgáltatások:

  • dalszerzés, hangszerelés, ghost producing
  • keverés, mastering
  • ének és hangszerfelvétel

Ha van egy dal ötleted (vagy akár több) de nem tudod hogyan tovább, vagy vannak konkrét elképzeléseid, de segítségre van szükséged azok megvalósításában számíthatsz rám!

Az igazán jó zene elkészítéséhez elsősorban tehetség kell. Ezt hozod Te. Az igazán jó mix elkészítéséhez pedig szakértelem, tapasztalat, eszközök, technika szükséges. Ezt adom én.
A mai világban sokan már otthon is tudnak megfelelő felvételeket készíteni, főleg rap, hip-hop műfajokban, ahol a zenei alapot és az ének-rap sávokat már saját ti magatok elkészítettétek.
Ilyenkor akár az ország másik feléről is küldhetitek hozzám az anyagot (google drive és társain keresztül), én pedig elégedettségi garanciát vállalok a kész munkára. A kész mixből egy 1-2 perces részletet visszaküldök a számotokra, fizetni pedig csak akkor kell, ha elégedettek vagytok a végeredménnyel!
Természetesen már a felvételi fázisban is felkereshettek (sőt ha a lehetőségeitek engedi erősen ajánlott), hogy már rögzítésnél megalapozzuk a minőséget.

Ez egy egyszemélyes stúdió/alkotói “kuckó”, ahol a technikai feltételeken kívül rendelkezésre áll 20 év tapasztalata, és a zenekészítés dalírás iránti folyamatos elkötelezettség. Nem gépként, és nem sablonosan, hanem a csodateremtés elszántságával állok a dalok elkészítéséhez, vagy a hangszerelési, keverési munkához.

A stúdióról:

A Gearmaster Hangstúdióban elsősorban dalszerzéssel, produceri munkákkal, hangszereléssel és az ehhez szorosan kötődő hangfelvételi és keverési munkákkal foglalkozom. Tehát a hozzám forduló előadóknak, dalszerzőknek nyújtok segítséget a teljes produkciós folyamatban az első ötlettől a kész dal, hangfelvétel elkészítéséig.

A stúdióban professzionális eszközök, és akusztikailag is megfelelően kialakított felvevő helyiség áll rendelkezésre ének, gitár és egyéb hangszerek felvételéhez.

Eszközpark

DAW: Cubase 10.5

Audio interface:

Audient ID44, Focusrite,  Roland

Outboard eszközök:

AMS Neve 88 RLB mikrofon előerősítő

Golden Age Project PREQ73 mikrofon előerősítő és EQ

Art Pro VLA II kompresszor – leveler

Drawmer 1974 EQ

Two Notes Torpedo Captor gitár és bass erősítő felvételekhez

Mikrofonpark:

Shure SM7b, Aston Spirit, AKG D5

Electrovoice N/D 767a, Audio Technika 63he

SM Pro Audio MC01, Shure SM57, Superlux E 102

Monitoring:

Focal

Fejhallgatók:

Sennheiser HD 600, Sennheiser HD280 Pro

Audio-Technica ATH-M40x, Superlux HD660

Keverők, szintik, stb:

Korg Minilogue, Roland Juno G, Roland JD-Xi, Crumar Performer

Mackie mixer

Hírek, események

 

Elérhetőség

Gearmaster Hangstúdió Kalocsa

gearmastermusic[kukac]gmail.com